Suc Mere cu Aronia

Suc Mere cu Aronia

0.00 Lei

Disponibilitate: In stoc
Categorie:
Tags:

Informatii suplimentare

Toata lumea isi doreste sa fie sanatoasa, putini sunt cei care actioneaza in sensul de a consuma produse naturale care ajuta organismul sa lupte cu substantele nocive care din aer sau alimente care afecteaza organismul uman.

Specialistii spun ca un mar consumat zilnic tine medicul departe. Sucul de MAR CU ARONIA este acel supliment alimentar care ajuta la detoxifierea organismului.

Pentru a avea o sanatate de fier este necesar ca sistemul imuitar sa fie fortificat, sa fie puternic, pentru aceasta este nevoie de produse care contin atioxidanti puternici, vitamine si minerale esentiale pentru buna functionare a organismului.

În ceea ce privește imunitatea, este foarte important de menționat faptul că sucul de mar si aronia are o cantitate mare de vitamina C, care ajută organismul să devină mai puternic. Din acest motiv, consumul de suc de mar si aronia este eficient și în lupta cu răcelile, fiind un bun adjuvant în ceea ce privește menținerea temperaturii corpului și în reactivarea stării de bine. Antioxidanții au un rol extrem de important în completarea vitaminelor care ridică nivelul sistemului imunitar.

Menționăm aici și despre efectul antibacterian, deoarece aronia reușește să distrugă E.Coli și Stafilococul Auriu, dar și bacteriile care provoacă infecțiile urinare.

În prezent, depresia și anxietatea sunt din ce în ce mai răspândite. Așadar, avem nevoie de elemente care să îndepărteze aceste stări din organism. Consumat regulat, sucul de mar si aronia oferă o stare de bine. Conține vitamine și minerale esențiale care au rolul de a proteja corpul de” intoxicații” și de a reduce stresul.

Cea mai bună alegere pentru protejarea sănătății, rămân remediile naturale, care nu-și pierd niciodată valoarea curativă asupra organismului nostru. Pentru orice afectiune natura a creat cel putin un remediu, important este ca noi sa respectam natura si sa folosim cu incredere remediile oferite.

Pe langa faptul ca este un tonic exceptionl cu un gust foarte bun, sucul de mar si aronia ramane un adjuvant eficient pentru sanatatea organismului.

 

s